Jouw zwembad

thumb_up

Positieve effecten van een eigen zwembad

Wist je dat zwemmen na wandelen de meest gezonde sport is?

Een zwembad heeft een heel gunstig effect op je fysieke gezondheid. Zwemmen in je zwembad versterkt zelfs je spieren, gewrichten én botten zonder dat het je gewrichten belast. Daarnaast zorgt zwemmen voor een goede bloedsomloop door het op- en ontspannen van je spieren. En de fysieke inspanning van het zwemmen zorgt ervoor dat je beter slaapt.

Met een zwembad in je tuin is de drempel veel lager om te sporten. Waar wacht je nog op?

crop_free

Zwembaden in alle maten en vormen

Bij een bouwkundig zwembad zijn er verschillende opties voor jouw droomzwembad op maat. Zowel voor de constructie als afwerking zijn er verschillende materialen mogelijk.

Bij een monoblok zwembad kies je voor een prefab zwembad in polyester of PPC (polypropyleen copolymeer). Voor PPC zwembaden werkt Bel Pools met een Belgische fabrikant, een topproduct. PPC is lichter en sterken dan de meeste kunststof constructiepanelen en leent zich tot heel creatieve constructies voor jouw zwembad.

verified_user

Full service van A tot Z

Tijdens het ganse zwembadtraject kan je rekenen op één centraal aanspreekpunt, jouw projectverantwoordelijke.

Bij Bel Pools kan je terecht voor de totaaluitvoering, de grondwerken, de technische installatie en het aanleggen van de boordsteen en eventuele terrassen....

Ook voor de naservice van je zwembad kan je steeds op het technisch team van Bel Pools rekenen.

school

Wetgeving: Heb je een bouwvergunning nodig?

Over het algemeen is het nodig een bouwvergunning aan te vragen voor een zwembad in je tuin. Onder bepaalde voorwaarden is een bouwvergunning niet verplicht.

Sinds 1/12/10 hebben constructies van maximaal 80m² geen vergunning meer nodig in Vlaanderen.
In die 80m² zitten ook bestaande constructies vervat. Dat wil zeggen bestaande terrassen, tuinhuizen, poolhouses en zwemvijvers. Wordt de oppervlakte inclusief je nieuwe zwembad groter dan 80m²? Dan moet je daarvoor een bouwaanvraag indienen.

filter_1

Waarom Bel Pools?

Bij ons weet je wat je aankoopt. Wij zijn transparant in onze communicatie, hanteren een langetermijnvisie en dragen persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel.

Met Bel Pools kan je rekenen op één centraal aanspreekpunt gedurende het ganse zwembadtraject. Wij zijn flexibel, ruimdenkend en hanteren een proactieve én oplossingsgerichte aanpak.

Een hoge klantentevredenheid is dan ook ons absolute streefdoel.

wb_sunny

Jij bent summerproof … Nu je zwembad nog!

Bij Bel Pools staan we altijd klaar om je te helpen bij al jouw vragen omtrent het kiezen en het plaatsen van je eigen zwembad.

Bij Bel Pools varieert de prijs van een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte, de locatie, de gebruikte materialen, de technische installaties en de gekozen opties.

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak , en wie weet geniet jij volgende zomer (of winter!) al van je eigen ingebouwde zwembad.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x