Een zwembad plaatsen in 4 stappen

Zwembad plaatsen in vier stappen

Kies je voor een zwembad van Bel Pools? Dan ga je voor comfort, kwaliteit en een heldere projectcommunicatie. Belangrijk, want een zwembad plaatsen is maatwerk. Ook voor de totaaluitvoering van jouw zwembadproject kan je bij Bel Pools terecht.

In deze vier stappen helpen we jou aan je droomzwembad


Stap 1: Bespreking van je zwembadproject

We komen bij jou ter plaatse, bekijken nauwgezet de locatie en alle omstandigheden. Daarbij luisteren we naar jouw wensen en verzamelen zo alle nodige informatie. Een eerste belangrijke stap die ons toelaat het zwembad van je dromen te plaatsen.

zwembad plaatsen


wat kost een zwembad

Stap 2: Opmaak van de projectberekening voor jouw zwembad in Leuven.

Je krijgt van ons een gedetailleerde projectberekening die duidelijk alle werkzaamheden en de technieken vermeldt. We maken ook tijd om de projectberekening samen met jou te bespreken. We antwoorden graag op al je vragen, we bespreken tevens in detail met welke materialen en technieken aan jouw zwembad wordt gewerkt. Wat de verschillende zwembadopties zijn en de uitvoeringstermijn voor jouw zwembad. Je vast aanspreekpunt voor het ganse traject maakt hiervoor een afspraak. Dit kan ter plaatse zijn face to face, via videocall  of telefonisch.  


Stap 3: Plaatsing van je zwembad

Na de ondertekening van de overeenkomst gaan we snel voor je aan de slag. Gedurende het hele project vertrouw je op één centraal contactpersoon. Terwijl onze ervaren mensen jouw droomzwembad plaatsen, kun je met al je vragen bij jouw centraal aanspreekpunt terecht.

zwembad in jouw tuin

zwembad aanleggen

Stap 4: Dienst na verkoop en onderhoudsservice

Ook na het plaatsen van je zwembad blijven we ter beschikking. We beantwoorden al je vragen en het Bel Pools team staat klaar voor het zwembadonderhoud. Je zwembad winter- en zomerklaar maken en onderhoudsproducten leveren: bij Bel Pools zit je altijd goed!

Heb je graag meer info over een zwembad of wil je een prijsberekening ontvangen?

Maak een afspraak

Bel Pools maakt deel uit van Bel Group
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x