Plunge Pool in jouw tuin

Plunge pool: genieten staat centraal

Dankzij de plunge pool wordt ieders zwembaddroom waar. Ook voor wie over een tuin met een beperkte oppervlakte beschikt. De plunge pool is een compact zwembad. Door zijn afmetingen kan je dit zwembad nagenoeg in elke tuin te plaatsen. De plunge pool is uitermate geschikt om heerlijk te verkoelen.


Plunge pool: waterpret op een beperkte oppervlakte in Hofstade.

Ken je dat gevoel dat je op warme zomerdagen maar wat graag verkoeling zou vinden in je eigen zwembad? Maar de oppervlakte van je tuin laat dat niet toe. 

Dat dacht je maar! Want dankzij de plunge pool is er nu ook een zwembadoplossing voor kleinere tuinomgevingen. Geen olympisch bad dus, maar wel een aangenaam zwembadje waarin je heerlijk geniet van dat verkoelende watergevoel. Even genieten in jouw eigen plunge pool en je bent weer helemaal verfrist en opgeladen!

plunge pool in kleine tuin

Plunge pool: beperkt zwemmen met tegenstroom

Atletische zwemprestaties in een plunge pool zijn uiteraard uit den boze. Maar het is wel mogelijk om beperkt te zwemmen dankzij de tegenstroom die we op jouw vraag voorzien. Die zorgt voor een aangename stroming, zodat jij naar hartenlust beweegt in je eigen plunge pool.


klein zwembad in je tuin

Plunge pool vraagt minder onderhoud

Je plunge pool onderhouden duurt minder lang dan de tijd die je zou investeren in een grondig onderhoud van een groter zwembad. Zo wordt kiezen voor een plunge pool een tijdsbewuste investering waarin waterplezier centraal staat. En dat zonder je te verplaatsen naar een openbaar zwembad!

Van waar komt de naam Plunge Pool?

De naam Plunge Pool vindt zijn oorsprong in Australiƫ. Het is van oorsprong het verkoelbad onder een waterval. Wanneer het water van de waterval de bodem raakt ontstaat er slijtage. Zo ontstaat er een natuurlijke holle ruimte door het wegslijten van de ondergrond.

plunge pool

Kies voor een plunge pool!

Ben je benieuwd hoe een plunge pool in jouw tuin eruitziet? Kom dan zeker je licht eens opsteken bij Bel Pools. Onze ervaren medewerkers dompelen je onder in de wereld van plunge pools en leggen je haarfijn uit wat je mag verwachten en welke mogelijkheden jouw tuin biedt.

Bel Pools maakt deel uit van Bel Group


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x