Waarom kiezen voor een zwembad

Daarom wil jij een zwembad in jouw tuin in Wezemaal.

Nood aan vakantie en vrije tijd, maar heb je alleen maar lange werkdagen in het vooruitzicht? Met een zwembad in jouw tuin bepaal jij wanneer je een heerlijk moment van ontspanning inlast in je drukke leven. En daar kan Bel Pools bij helpen.

Een zwembad in jouw tuin, een momentje voor jezelf

Een zwembad in jouw tuin biedt heel wat voordelen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat het, zoals in een openbaar binnenzwembad, veel te druk is en je geen ruimte hebt om baantjes te trekken. In het zwembad in jouw tuin moet je namelijk met niemand rekening houden en geniet je optimaal. Als je na een lange werkdag eindelijk thuiskomt, is een plons in het water gewoon de perfecte ontspanning. Zelfs in de koudere maanden, want met een goede zwembadverwarming geniet jij het hele jaar door van jouw zwembad.

zwembad in je tuin

Een zwembad in jouw tuin is gezond


zwemmen in je zwembad is gezond

Wist je dat zwemmen na wandelen de meest gezonde sport is? Een zwembad heeft een heel gunstig effect op je fysieke gezondheid. Zwemmen in je zwembad versterkt zelfs je spieren, gewrichten én botten zonder dat het je gewrichten belast. Daarnaast zorgt zwemmen voor een goede bloedsomloop door het op- en ontspannen van je spieren. Trouwens, de fysieke inspanning van het zwemmen zorgt ervoor dat je beter slaapt.

Zo verschijn je de volgende dag weer zo fris als een hoentje op je werk. Een zwembad bevordert je algehele gezondheid. Dus, waar wacht je nog op?

Meer redenen voor een zwembad in jouw tuin

zwemmen in je zwembad

Nog een goede reden voor een zwembad in jouw tuin? Een zwembad in je tuin bezorgt je momenten om te koesteren. Samen genieten met je gezin, familie en vrienden van de mooie dingen in het leven. En een zwembad verbetert je levenskwaliteit: je komt meer buiten, je geniet van de buitenlucht én je ontspant je maximaal. Bovendien produceer je bij het zwemmen meer serotonine. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Het zorgt ervoor dat negatieve gedachten en neerslachtigheid snel van de baan zijn. Extra voordeel van een zwembad: je reduceert je stressniveau.   

Een privézwembad bevordert dus niet alleen je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. Je leest het goed: door een zwembad in jouw tuin, voel je je beter in je vel. Je ziet het: met een zwembad in jouw tuin ben je elke dag op vakantie. 

Een zwembad in je tuin bezorgt je momenten om te koesteren

Duik met ons in het zwembadverhaal en maak vandaag nog een afspraak met Bel Pools voor het plaatsen van je zwembad.

Bel Pools maakt deel uit van Bel Group {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x