Zwembadafdekking voor jouw zwembad

Zwembadafdekking: veilig en praktisch

Als eigenaar van een zwembad weet je maar al te goed hoe vervelend vuilophoping in je zwembad is. En jonge kinderen in combinatie met een zwembad vereisen dan weer uiterste voorzichtigheid. Een professionele zwembadafdekking is de ideale oplossing voor die uitdagingen!

Zwembadafdekking: jouw voordelen

Een zwembad in de tuin garandeert plezier en ontspanning. Maar soms gooien vuil en stof roet in het eten. Tijdens droge zomerperiodes waait er vaak stof in je zwembadwater. En in het najaar zorgt de wind ervoor dat vallende bladeren in jouw zwembad terechtkomen. Met mogelijk schadelijke gevolgen voor je filterinstallatie. Dankzij een professionele zwembadafdekking vermijd je dat soort problemen volledig. Je dekt je zwembad helemaal af wanneer je het niet gebruikt. Zo blijft je zwembadwater altijd proper.

zwembadafdekking coverseal

Zwembadafdekking: safety first!


zwembad rolluik

Jonge kinderen zijn vaak enthousiast en snel. Voor je het weet, verlies je ze uit het oog. Met een zwembad in de tuin is het dan opletten geblazen. Maar dankzij een zwembadafdekking laat jij je bengels naar hartenlust spelen in de tuin. Ook wanneer je even niet vlakbij bent. Je zwembadafdekking garandeert maximale veiligheid want je kinderen kunnen niet langer in het zwembad vallen. Bij Bel Pools bieden we alleen zwembadafdekking aan via een vaste bedieningsknop in de onmiddellijke buurt van je zwembad. Zo zie je duidelijk dat je zwembad leeg is voor je de zwembadafdekking activeert.

Een zwembadafdekking isoleert, beschermt en verwarmt

80% van de afkoeling van het zwembadwater gebeurt door verdamping. Met een zwembadafdekking controleert u het warmteverlies en bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. Een zwembadafdekking functioneert eveneens als bescherming voor  kinderen. Bovendien is het een bescherming tegen vuil en verlaagt het gebruik van chemicaliĆ«n. Kies je voor solarlamellen dan zorgt de transparante bovenlaag en de zwarte onderlaag voor een grote warmteafgifte naar het water, tot wel 4 graden per dag.

Zwembadafdekking: verschillende types verkrijgbaar

Jij kiest de zwembadafdekking die het best past bij jouw zwembad en behoeften.

zwembadafdekking covrex

Bij Bel Pools bieden we de producten aan van deze twee producenten: 

  • Poolcover Systems: Hoogwaardige zwembadafdekkingen op maat - 100% Belgisch
  • Coverseal: High end systeem met opbouw voor een volledige afsluiting.
Zwembadafdekking in Leuven: stel ons al je vragen.

Ben je benieuwd naar de zwembadafdekking die het best tegemoetkomt aan jouw wensen en behoeften? Neem dan snel contact met ons op. We beantwoorden al je vragen met veel plezier.

Bel Pools maakt deel uit van Bel Group{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x