Zwembadverwarming voor jouw zwembad

Welke verwarming past het best bij mijn zwembadproject in Wilsele?

Zwemmen doe je natuurlijk het liefst in een zwembad met een aangename watertemperatuur. Bij de plaatsing van je zwembad hou je dus ook best rekening met de energiekosten voor de het verwarmen van jou zwembad.

zwembad

Je zwembad verwarmen met een warmtepomp? Dan kies je voor intelligente zwemtechnologie!

Wij helpen je graag verder met de optimale warmtepomp voor jouw zwembadproject.

Weetje:

De INVER X is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp in de afgelopen jaren. INVER X combineert een stille werking met krachtige turboprestaties dankzij de gepatenteerde Turbo Silence Tech®️. Het resultaat? Snellere verwarming, een lager energieverbruik en ... een super stille werking. Dat is waar intelligente zwemtechnologie om draait.

zwembadverwarming warmtepomt inverter

De nieuwe lnverTurbo Technologie maakt het mogelijk om in het begin van het seizoen 20% extra stroom op te wekken voor een snelle zwembadverwarming. Om die 20% extra verwarmingscapaciteit te gebruiken, hoef je alleen maar op een eenvoudige knop te klikken.

Deze warmtepomp heeft een hoog rendement en beperkt zo je energieverbruik. Per jaar spendeer je ongeveer 650 euro om het zwembad, met efficiënte zwembadafdekking, te verwarmen tijdens het zwemseizoen.

Wil jij liever het hele jaar door zwemmen? 

Wil jij liever het hele jaar door zwemmen in jouw zwembad? Dat kan met het plaatsen een warmtewisselaar aan voor de winterperiode. Hou er wel rekening mee dat  je energierekening jaarlijks een pak hoger zal liggen, zeker bij koude winterdagen.

Een warmtewisselaar brengt warmte van een externe warmtebron, bijvoorbeeld een cv-ketel over naar het zwembadwater. Doordat het warme en koude water in de warmtewisselaar in tegengestelde richting stromen, vindt er een warmte-uitwisseling plaats. Zo geeft het warme water van bijvoorbeeld de cv-ketel warmte af aan het koude zwembadwater.

zwembadverwarming warmtewisslaar

Meer weten over zwembadverwarming?

Bel Pools maakt deel uit van Bel Group{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x